Εταιρικό Προφίλ

about

Λίγα λόγια

Ο Απόστολος Βαρουτάς, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Εκπαιδεύτηκε στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Κομμωτικής Τέχνης, ΝΙΚΗ ΛΑΚΚΑ και σπούδασε στη σχολή Vang, βραβευμένη ως μία από τις καλύτερες σχολές κομμωτικής στην Ελλάδα.

Έχει δημιουργήσει ένα κομμωτήριο υψηλής αισθητικής οργανωμένο με standards υψηλής ποιότητας, στην Ηλιούπολη. «Αγάπη», «υπομονή» και «πείσμα» είναι τα ρητά που πιστεύει και ακολουθεί.

about

Η ομάδα

Η δημιουργική ομάδα του κομμωτηρίου μας αποτελείται από κομμωτές που διαθέτουν ταλέντο, πολυετή πείρα στον χώρο, επαγγελματισμό, και αγάπη για τη δουλειά τους.

Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται διαρκώς παρακολουθώντας εξειδικευμένα σεμινάρια ώστε να είναι ενημερωμένοι σχετικά με νέες τεχνικές και τάσεις, καθώς και με πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα.

Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα ενημερωμένοι ως προς τις νέες τάσεις που αφορούν στα κουρέματα, χτενίσματα και χρώματα μαλλιών και στην περιποίηση των άκρων. Να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις επιθυμίες σας αναδεικνύοντας την εικόνα σας με πρωτότυπες ιδέες, ενώ ταυτόχρονα προσαρμοζόμαστε στο προσωπικό σας γούστο και τα δικά σας χαρακτηριστικά.

about

Όραμα

Να είμαστε με διαφορά το καλύτερο κομμωτήριο της Αττικής.

about

Στόχος

Οι πελάτες μας να φεύγουν πάντα ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες μας.

about

Πλάνο

Η συνεχόμενη συνεργασία με καταξιωμένους οίκους κομμωτικής του εξωτερικού.